Garanti

Betalingsmuligheder:

betalingskort

Kurven er tom

Højbede i de bedste materialer - kontakt ring +45 - 40 68 13 42

10 års garanti

Højbedene er lavet i 2 mm gods, i 3 forskellige typer stål: Varmgalvaniseret, CorTen og Mat sort lakeret.

 

Den første er lavet i 2 mm. varmgalvaniseret stål og har et gråt patina. Den er blank at se på ved levering men bliver efterhånden, ved hjælp af vind og vejr, mere mat i udseende.

Det er stål, der er dybet i varm zink, som mange kender fra tagrender og nedløbsrør. Der er derved lagt en tynd lag zink på som gør at gennemtæringstiden bliver forlænget.

 

CorTen stål er lavet i 2 mm tykt gods. Den bliver ved med at forandre udseende i hele sin leve tid.

CorTen stål har en meget lang levetid, grundet en patenteret legeringsbehandling. Ved levering er den som almindelig jern at kigge på, men efter bare få dage vil den allerede have ændret sig. Den vil blive mere og mere rusten at se på.

CorTen højbedet passer til det rustikke miljø. Den starter med det lyse rust og bliver mere mørk med tiden. Det skal lige nævnes at det er vand der får CorTen stål til at ændre sig, så vil man have en hurtig rustpatina kan man med fordel vande højbedet.

 

De mat sorte højbede er 2 mm. varmgalvaniseret plader, der er laserskåret, bukket og derefter lakeret.

Vi har valgt at bruge varmgalvaniseret plade i stedet for almindeligt sort jern, da vi forlænger levetiden betydeligt. De matsorte højbede bibeholder deres udseende, dog med almindelig påvirkning af sol, vind og vejr.

 

danishgardendesign logo 400

Din sikkerhed for kvalitets højbed, vi giver 10 års garanti på alle produkter.