Om

Betalingsmuligheder:

betalingskort

Kurven er tom

Ideen til Danish Garden Design startede ved at, jeg tænkte at der var en masse spild af gødning samt et stort forbrug af sprøjtegifte, det mente jeg kunne reduseres ved at indgrænse området hvori der blev sået eller plantet grønt. Og derfor gerne ville have nogle højbede istedet.

Men jeg kunne ikke finde de højbede som jeg gerne ville have.

De skulle være nemme at samle, smukke at se på, forhindre snegleangreb og endeligt ville jeg gerne have nogen der var i en sådan kvalitet at jeg ikke skulle have nye hvert andet år.

Jeg søgt og søgt på nettet, og da plantesæsonen snart startede, var jeg nødt til at handle på det. Jeg gik derfor selv igang med at tegne, fik hjælp til at producere dem og efter lidt finpudsning stod jeg med et produkt, som var perfekt.

Kort efter var der også andre der gerne ville have højbede magen til. Det er her DanishGardenDesign for alvor opstod.

De højbede du kan købe her, de adskiller sig væsentligt fra andre metal højbede på markedet. De er dansk designet, produceret i Danmark under kontrollerede forhold, hvor der er taget hensyn til CO2, miljø og arbejdsforhold.

Højbedene er lavet i 2 mm. stål, og de kan fåes i 3 forskellige patinaer: Galvaniseret, CorTen stål eller lakeret i mat sort.

De kan tåle at stå udendørs i alt slags vind og vejr, de kan skilles ad og flyttes når du har behov for at ændre udseendet af din have. Ikke mindst  holder de sig pæne i mange år. Faktisk giver vi 10 års garanti.

Et højbed samles på meget kort tid, kræver kun en person og intet værktøj. Det kræver ikke en stor stærk mand, de kan samles af alle.

Alle højbedene (undtagen 1), passer i mål til kapilær kasser, og kan bruges til dem i drivhuset eller på friland. De kan også fyldes med jord og tilplantes.

Med højbedene er det kun fantasien der sætter grænser, de kan sættes sammen på kryds og tværs og kan give DIN have lige det udtryk du vil have.

Højbedene starter ved 410 x 410 mm. og slutter ved 2410 x 2410 mm. Du kan også bygge 2410 x 410 mm. eller lige hvad DU har lyst til.

God fornøjelse DanishGardenDesign

danishgardendesign logo 400

Tom Jeppesen